Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/danthai.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Køb / Import

SPK logo farvekode 8dc63fThai Ridgeback DogDKK logo rgb udenbaggrund

Mah Lung Ahn
Spidshundeklubben raceinfo

Thai Ridgeback Dog

Mah Lung Ahn
SPK logo farvekode 8dc63f

Thai ridgeback hvalpe 600x356Køb / Import

At købe en TRD-hvalp er en test i tålmodighed. 

Danske opdrættere kan tælles på een hånd.
Opdrættere kan generelt være svære at finde, og de har som regel en lang venteliste. Søg på FaceBook og spørg gerne racerepresentanten for vejledning / kontakter.

Det bedste du kan gøre, er at etablere en god kontakt til den opdrætter, du har fundet og fået tillid til, og vente. Der fødes flest hvalpe sidst på året.

Vil du hente en hund hjem fra udlandet, skal du være opmærksom på, at der er forskellige importregler, alt efter hvilket land du importerer hunden fra. Hovedreglen er, at hundehvalpe skal være 15 uger gamle, før de kan indføres. Læs mere på deres hjemmeside eller ring til
Fødevarestyrelsen

I Thailand gælder, at en hvalp først kan forlade landet, når den er mere end 6 måneder gammel. Du går altså glip af de første, ekstremt vigtige måneder af hvalpens liv - De få måneder hvor du har optimal mulighed for at præge og socialisere hvalpen, og du har reelt ingen anelse om, hvad hvalpen har været udsat for.